3 – 7 JULI 2024
SOLD OUT!

THE BALATON TRIP (SOLD OUT)

In de zomer van 2024 trekken we met onze zomerkaravaan weer naar één van Europa’s grootste elektronische festivals.
We veroveren dit festival opnieuw om zo te kunnen genieten van de grootste artiesten en niet te vergeten je plekje op de Lakeside Camping, vlakbij het Balatonmeer én natuurlijk het festival!

Benieuwd naar de line-up?
LOST FREQUENCIES // MARSHMELLO // TIMMY TRUMPET // JAMES HYPE // & veel meer!
Ontdek de volledige line-up hier!

THE LAKESIDE CAMPING

Wil je nog meer halen uit jouw Balaton Sound ervaring? Dan kampeer je samen met tal van andere Belgen op de Lakeside Camping, vlak naast het Balaton Sound Festival!

Deze camping ligt op slechts enkele meters stappen van het Balatonmeer! Dat maakt het tot de ideale uitvalsbasis voor een frisse duik bij zonsop-of ondergang!

THE FESTIVAL PACKAGES

Geniet van Balaton Sound met een slaapplekje op de enige officiële ‘Lakeside Camping’, gevuld met Belgen,
op wandelafstand van het Balaton Sound Festival en vlak aan het prachtige Balaton meer.

The Absolute Experience

SOLD OUT!

Kom een dagje eerder en geniet voluit van een extra avond tijdens de Gathering Evening.

 • Combi Ticket
  Balaton Sound

 • Lakeside Camping

 • The Gathering Evening

The Full Experience

SOLD OUT!

Geniet van Balaton Sound met The Full Experience en een slaapplekje op The Lakeside Camping!

 • Combi Ticket
  Balaton Sound

 • Lakeside Camping

Enkel Lakeside Camping

SOLD OUT!

Geniet nog mee van onze waanzinnige Lakeside camping, zelfs al heb je al een ticket voor het festival.

 • Je hebt al een ticket voor het festival
 • Lakeside Camping

OPTIES

Dagtrips Boedapest

Een fameuze dagtrip naar de hoofdstad van Hongarije, Boedapest. Ontdek deze bruisende stad vol cultuur, muziek en lekker eten!

Boat party op het Balatonmeer

All-In boat party op het Balatonmeer! Drank zal er à volonté over het dek van het schip vloeien!

Lakeside’s Gathering Evening

Kom een dagje eerder en geniet voluit van een extra avond festivalgedruis.

The Floating Experience

We varen uit op een prachtige Party Boat waar je kan genieten van een All-In formule. Drank vloeit er à volonté over het dek van het schip en dit in combinatie met fenomenale view over het Balatonmeer. Samen met onze Belgische dj’s maken we er een fantastisch feest van!

FAQ

FLASH SALE PRICES
❯❯ € 288,- ❮❮
Je betaalt hiervan slechts € 100 als voorschot om je plaats te reserveren. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van al de prijzen.
Prijzen hieronder vermeld zijn de prijzen inclusief de hoogste FLASH SALE KORTING!
Verblijf van 4 nachten op de Lakeside Camping (woensdag 3 juli – zondag 7 jul 2024)
✔ Combiticket Balaton Sound
✔ Spectaculaire Summer Games
✔ Optredens van verschillende artiesten
✔ De volledige omkadering van de trip
Optioneel:
✚ Busreis heen en terug (€160)
✚ Toegang tot de Belgian Gathering (€19)
✚ Boat Party (€39)
✚ Citytrip Budapest (€28)
Europ Assistance Reisbijstand (€49)
Volledige Annuleringsverzekering (€59)
We verblijven op een volledig afgehuurde camping die enkel toegankelijk is voor mensen met een ticket voor de Lakeside Camping. De camping is uitgerust met de nodige sanitaire voorzieningen en helemaal omgetoverd tot een volwaardige habitat voor de festivalganger. Je voorziet zelf een tentje, matje en slaapzak, wij voorzien de sfeer, gezelligheid en dagelijkse activiteiten!

WAT MAG WEL EN NIET OP DE CAMPING?
⚊ Geen glas met uitzondering van medicatie en parfumartikelen. Dus ook geen choco in een glazen pot!
⚊ Breng geen dure spullen mee. Laat ook niets van waarde achter in je tent. Er zijn safelockers waar je kostbare dingen kan opbergen.
⚊ Muziekinstallaties zijn, uit respect voor de rust van je medekampeerders en onze buurtbewoners, verboden. Ook allerlei geluidsversterkende boxen en luidsprekers laat je thuis.
⚊ Je bent sowieso al de leukste thuis dus bezit en gebruik van lachgas is verboden.
⚊ Het is verboden om drugs te bezitten, te gebruiken of te verkopen op de terreinen. Elke inbreuk kan aanleiding geven tot ontzegging van de toegang tot de camping en het festival.
⚊ ​Ja, op onze kampeerterreinen mag je eigen eten en drank meebrengen -hoera- maar hou het netjes en gebruik je gezond verstand.

The Balaton Trip is elk jaar uitverkocht, wees er snel bij!

Inschrijven gebeurt in groepen van 1 tot 15 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek. De eerste die zich inschrijft, maakt de groep aan, de anderen voegen zich daarna toe aan deze groep (binnen de 10 dagen).

GROEPSDEAL

Groepskorting, gratis drank, leuke gadgets, gepersonaliseerde merchandise, afgescheiden deel op onze eigen Lakeside Camping, … Het kan allemaal! Wil je met een groep van meer dan 15 personen mee naar The Balaton Trip? Wel, dan krijg je heel wat extra voordelen! Stuur snel een mailtje naar info@thebalatontrip.com en laat ons weten met hoeveel je bent.

❯❯ Boekingen gaan open op 5 december 2023 om 14u00❮❮
Inschrijven gebeurt via deze website in teams van 2 tot 15 personen. De eerste persoon die inschrijft, maakt een nieuwe groep aan en kiest de grootte van de vriendengroep.

Hierna krijgt deze persoon een unieke link in zijn mailbox. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door zich via de unieke link in te schrijven. Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Maar geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot ten laatste 1 mei 2023.

HEEN
Vertrek maandagavond 1 juli rond 20h00. De aankomst in Zamardi is voorzien op dinsdagochtend 2 juli.

TERUG
In het terugkeren vertrekken we op zondag 7 juli in de vooravond, aankomst in België is voorzien op maandagochtend 8 juli.

Op- en afstapplaatsen met Gathering:
⚊ Gent
⚊ Antwerpen

BAGAGE REGELS
Bussen hebben beperkte bagageruimte: 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg) / 1 stuk handbagage (normaal formaat, 2 kg) / 1 tent van maximaal 2m x 2m voor 2 personen / Geen extra kampeerartikelen zoals frigobox, tafel,.. en geen camping vuurtjes.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een roadtrip te maken met de auto naar onze camping.
Met Normal Ticket
Je bent welkom in op de Lakeside Camping vanaf woendsdag 3 juli om 12u ’s middags.

Met Ticket Gathering
Je bent welkom op onze Lakeside Camping vanaf dinsdag 2 juli om 12u ’s middags.

Zowel het ontbijt, middagmaal als avondeten zijn beschikbaar naast de Lakeside Camping tegen degelijke prijzen. Ook op het festivalterrein zijn ontzettend veel lekkere eetstandjes aanwezig. Het prijsniveau is te vergelijken met dat van Belgische festivals.

Geniet al een dag vroeger van het festival door een eigen gathering party op onze Lakeside Camping.
Uit ervaring kunnen we je vertellen dat iedereen dat dit heeft meegemaakt het een memorabele eerste avond vond, en iedereen dat het miste er achteraf spijt van had. 😉

We varen uit op een prachtige party boat waar je kan genieten van een all-in formule. Drank vloeit er à volonté over het dek van het schip en dit in combinatie met fenomenale view over het Balatonmeer. Samen met onze Belgische dj’s maken we er een fantastisch feest van!

Een fameuze dagtrip naar de hoofdstad Hongarije. Deze bruisende stad vol cultuur, muziek en lekker eten is in 2016, 2017, 2018 en 2019 verkozen tot BEST EUROPEAN NIGHTLIFE DESTINATION. De bus vertrekt ’s ochtends aan de camping en keert ’s avonds terug.